Оферта No. 11545

230 EUR ( 450 BGN )

( 2.95 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:78 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:8 Бр.етажи:9 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11545
Отдава се под наем луксозно жилище в Центъра на град Габрово.Имотът е оборудван, обзаведен и би могъл да задоволи дори най-изтънчения вкус.Отоплението и охлаждането се извършва с климатици.

При наемане се изискват депозитни вноски!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, лукс, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio