Оферта No. 11548

61900 EUR ( 121064 BGN )

( 1996.77 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:31 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11548
Предлагаме за покупка търговски обект намиращ се в центарална градска част в близост до Община Габрово. Имота представлява сграда с магазинна част и жилищна мансарда с площ от 308 квадратни метра, застроена площ 31 кв.м на етаж.

Обекта е предназначен за сграда с офиси и магазини на три етажа.

I - ви етаж магазин за промишлени стоки.

II - ри етаж кафе - аперитив.

III - ти етаж офис.

Предимства: атрактивно място с възможност за доходоносен бизнес.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio