Оферта No. 11554

307 EUR ( 600 BGN )

( 3.01 EUR / кв.м. )

отдава: къща, 42 km от общ. център

Община Севлиево Площ:102 кв.м. Ползваема площ:51 кв.м. Етаж:2 Спални:5
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11554
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви просторна, напълно обзаведена къща с двор. Находяща се на 9 км. от центъра на Севлиево, на тиха и спокойна улица в прекрасно селце. Отличен имот с целогодишен асфалтов достъп. Къщата е с интересна визия и с внимание към най - дребните детайли. Имотът разполага с обширна дневна с кухненска част и трапезария, спалня, баня с тоалетна и склад на първо ниво, а на второ - две спални, малка кухня и баня с тоалетна. Огромна тераса от която се разкрива гледка към двора.

Дворът е в отлично състояние- голям, равнинен, слънчев, ограден, с няколко допълнителни складови и поддържащи помещения. Озеленен е с множество многогодишни дървета и цветя. Има възможност за няколко паркоместа. Отоплението е на газ. Имота е изключително добре поддържан..

На разположение на наемателите голяма беседка, модерно барбекю, градинска метална люлка и машина за косене на трева. Имотът е снабдена със СОТ. Къщата е напълно обзаведена с всички необходими мебели.

Предимства- чудесен двор, целогодишно обитаване, прекрасно селце с отличен достъп до Севлиево и Габрово, хидрофорна система, геран, промишлена вода, газ, СОТ.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, СОТ, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio