Оферта No. 11556

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 316.51 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:105 кв.м. Ползваема площ:105 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11556
Предлагаме за продажба втори етаж от двуетажна масивна жилищна сграда в близост до Шиваров мост и парк Маркотея. Жилището е слънчево, просторно и с възможност за преустройство. Разпределението е следното: антре, кухненски бокс, трапезария, всекидневна, тераса, три спални, балкон, килер, баня, тоалетна. Към жилището прилежи маза и идеална част от таванското пространство. Къщата е с договор за отстъпено право на строеж върху терен с обща площ 420 кв.м. За ползването на земята е направен разделителен протокол.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio