Оферта No. 11558

128 EUR ( 250 BGN )

( 2.72 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:47 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11558
Апартаментът се намира в района на кв.Падало, в близост до медицински център, детска градина с ясла и спирки на градския транспорт.Апартаментът е с нова блиндирана входна врата, подменена дограма и подови настилки.Банята е в добро състояние и нов бойлер.Площта е разпределена между кухненска ниша с дневна, санитарен възел, спалня с дрешник и излаз на тераса.Отоплението и охлаждането в жилището е посредством климатици. Жилището разполага с необходимото обзавеждане и оборудване, което е видно и от снимките. Две депозитни вноски.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio