Оферта No. 11561

46017 EUR ( 90000 BGN )

( 24.11 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 28 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1909 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11561
Предлагаме за продажба бивш цех за дървообработване в района на с.Млечево.Имотът представлява УПИ с площ от 2310 кв.м. и ПИ с площ от 4031 кв.м. като производствена площадка.Построените в имота сгради са едноетажна масивна с площ от 456.00 кв.м., състояща се от работилница, канцелария и склад готова продукция, навес до работилницата, с площ от 74 кв.м., едноетажна масивна сграда с площ от 276 кв.м., състояща се от стаи за отдих, коридор и санитарен възел, производствен цех със застроена площ от 381 кв.м.и едноетажна сграда с площ от 722 кв.м., състояща се от гатерно, сушилня и ГСМ. Целият имот е ограден и охраняем.В съседство има трафопост.Има възможност за маневриране на ТИР.Възможни са разговори по цената.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio