Оферта No. 11565

153 EUR ( 299 BGN )

( 3.83 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:40 кв.м. Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11565
Отдава се под наем едностаен апартамент намиращ се в централна градска част на град Габрово в непосредствена близост до Драматичния Театар.

Апартамента е разпределен посредством входно антре, кухня с кът за хранене и остъклена тераса, стая със спална част както и мека мебел.

Апартамента се отдава обзаведен и оборудван, от електроуредите липсват пералня и готварска печка. Налични са телевизор, хладилни и микровълнова.

При наемане се изискват депозитни вноски.

Жилището ще бъде свободно от 15.02.2019г.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio