Оферта No. 11570

16780 EUR ( 32818 BGN )

( 20.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Трявна,

Община Трявна Площ:839 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11570
Продава незастроено дворно място с площ 839 кв.м, в гр.Трявна с лице около 15м на главен път Трявна – Габрово – ул. „Патриарх Евтимий”. Теренът е равнинен, ограден, достъпен от път с асфалтова настилка. В имота има ток и вода, основи на съборена жилищна сграда, в близост е автобусна и ЖП спирка, магазин, заведение. Теренът граничи с Тревненска река. Имотът е подходящ както за жилищно строителство, така и за обслужваща дейност – автомивка, градински център и др., поради отличното си местоположение и директен достъп от главен път.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio