Оферта No. 11574

307 EUR ( 600 BGN )

отдава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11574
Агенция Регент представя на Вашето внимание светъл и просторен четиристаен апартамент, находящ се в широк център на град Севлиево. Мястото е тихо и спокойно, приятно за живеене. В билозст са училище, детска градина, Дом на Културата. Апартаментът е газифициран след ремонт. Разположението му е следното: коридор, слънчева дневна с кът за отдих, хранене и готвене, три спални, баня, тоалетна, два балкона. Отдава се обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство, навсякъде е създаден уют и удобство. Към имотът се предлага един гараж, голями удобен на цена 60,00 лв. Жилището е в перфектно състояние и очаква своят наемател. Отдава се дългосрочно.

При наемане се изискват три гаранционни вноски!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, с гараж, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio