Оферта No. 11581

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 259.46 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:67 кв.м. Чиста жил.площ:67 кв.м. Етаж:12 Бр.етажи:13 Спални:1 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11581
Агенция за недвижими имоти „РЕГЕНТ“ представя добър вариант за инвестиция в жилище. Предлагаме Ви да закупите двустаен апартамент в развит, добре уреден квартал. Районът е силно предпочитан поради удобствата, които предлага. Апартаментът съдържа всекидневна, две стаи, баня с тоалетна и килер.

Възможността за закупуване на имот в този район в блок от монолитна система е сравнително по-рядка поради засиления интерес.

За повече информация относно имота или други предложения- Цветомир Йовчев /0884 119 159/.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio