Оферта No. 11584

2 EUR ( 4 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:500 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11584
Отдава се промишлено помещение находящо се в Индустриална зона на гр Габрово. Площа на имота е 500 кв.м ,и прилежащ терен около 1500 кв.м Подходът към имота позволява да се маневрира с големи транспортни машини, близост до главен път.Електрияеска мошност 50 kv.Подходящо е и за склад. Цената е за квадратен метър. Ако ви е необходима допълнителна информация или оглед на имота 0884119159 Цветомир Йовчев.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio