Оферта No. 11589

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 479.34 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:80 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11589
Къщата се намира в село Велковци, на 8 км от Габрово, 15 км от Дряново и на 35 км югозападно от Велико Търново. Имотът се намира в края на селото на тихо и спокойно място, в близост до асфалтова улица с невероятни гледки към балканския масив. Първия етаж се състои от дневна с камина, кухня с изход към тераса, спалня, баня с тоалетна и мокро помещение. Към втория етаж се стига посредством вътрешно стълбище. Озоваваме се в коридор, който разпределя към две спални, едната с тераса, допълнителна стая ползвана за дрешник, баня-тоалетна. Сградата разполага с маза. В двора е изграден масивен гараж. Отоплението е решено с котел на твърдо гориво, разположен в мазата. Дворното място е с площ 860 кв.м, равно и оградено. Имотът е подходящ за отмора през почивните дни, както и за целогодишно живеене.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio