Оферта No. 11604

68514 EUR ( 134000 BGN )

( 778.57 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:88 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11604
Продава се апартамент в град Габрово- град в централна България, разположен по поречието на река Янтра и в северното подножие на Шипченския дял на Стара планина. Градът е известен с хумора и сатирата и ежегодния карнавал.

Продаваното жилище се намира в квартал Радичевец. Квартала е добре организиран, с редовен градски транспорт и в близост до училище, гимназия, магазини,спортни площадки, поликлиника.

Апартамента разполага с : голяма всекидневна с тераса, две спални, баня и тоалетна в отделни помещения. Има преход от всекидневна към една спалня. Жилището изцяло оборудвано и обзаведено с висококачествени материали и мебели. Има прилежащ гараж с площ 20 кв м. Продава се с всичко налично. За огледи 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, СОТ, климатик, лукс, с гараж, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio