Оферта No. 11605

256 EUR ( 501 BGN )

( 3.46 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11605
Търсите хубаво и напълно завършено жилище в града? Ако е така, това със сигурност е Вашият имот!

Отдаваняит апартамент се намира в сграда ново строителство, кв. Шиваров мост, гр. Габрово. Общите части са луксозно направени, входа добре поддържан, с организирана етажна собственост. Апартамента е с площ 74 кв.м., като разполага с: просторна всекидневна , кухненски кът тераса; две спални,, луксозна баня. Подови настилки- ламинат, теракот. Кухнята е напълно обзаведена с вградени електроуреди висок клас. За огледи или повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев. Изисква се депозитна вноска .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, лукс, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio