Оферта No. 11607

45000 EUR ( 88011 BGN )

( 500.00 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:90 кв.м. Чиста жил.площ:90 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11607
Предлагаме за продажба тристаен просторен светъл апартамент в кв. Голо Бърдо. Жилището се състои от коридор, който разпределя към голяма всекидневна, спалня , детска стая, баня с тоалетна и килер. Апартаментът е уютен орентиран изцяло на изток .Отлично подържано жилище и готово за нанасяне. Продава се с всичко налично . В близосг има детска градина , училище , автобусна спирка и големи вериги магазини . Отличен дом за младо семейство, От апартамента се разкрива панорамна гледка . За огледи 0884119159 Цветомие Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio