Оферта No. 11609

138 EUR ( 270 BGN )

( 2.34 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:59 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:8 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11609
Отдава се под наем двустаен апартамент намиращ се непосредствено до ЖП Гара в град Габрово. Жилището е на трети етаж от осем етажна сграда, разпределено е посредством входно антре водещо към хол, спалня , кухня, баня с тоалетна и две тераси едната от който остъклена.

Апартамента е отремонтиран подменени са подови настилки и дограма стените и таваните са шпакловани и пребоядисани. Налични са нови електроуреди. Отоплението е решено посредством ТЕЦ.

При наемане се изискват две депозитни вноски в размер на два месечни наема и трудов договор на наемащия.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, ТЕЦ, асансьор, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio