Оферта No. 11615

23520 EUR ( 46000 BGN )

( 245.00 EUR / кв.м. )

продава: , гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:96 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11615
Обявеният за продажба имот е локализиран в квартал добил гражданственост като "КОЛЕЛОТО".Районът е лесно и удобнодостъпен от всички точки на град Габрово.В близост се намират III ОУ "Цанко Дюстабанов", два медицински центъра и множество търговски обекти.Апартаментът заема част от пети жилищен етаж с изложение изток запад. Сградата е с централна топлофикация и асансьор. Жилището обособява една гооляма дневна с кухненски кът с тераса , спалня , баня тоалетна и килер. Като подобрения може да се отбележи , теракота в коридора и подмяна на дограма на терасата.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio