Оферта No. 11617

35280 EUR ( 69001 BGN )

( 135.69 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:125 кв.м. Земя:260 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11617
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, самостоятелна къща в град Севлиево. Имотът се нахожда на комуникативно място в близост са Медицински център „Здраве”, Дом на културата, магазини. Недвижимият имот се състои от дворно място равно, поддържано с геран и помпа за напояване, заедно със построените в него къща на един етаж, частично на маза с площ от 64 кв.м. Разпределението и е следното: коридор, антре, всекидневна с кухненски тракт, две спални, баня с тоалетна. Къщата е с частичен ремонт с изцяло сменена PVC дограма, подът е с дюшеме от естествена дървесина. Към къщата е изградена постройка на допълващо застрояване на един етаж със застроена площ от 42 кв. м. състояща се от входно антре, кухня, спалня, баня с тоалетна и склад. Имотът включва и гараж от 19 кв.м.

Предимства: Самостоятелна къща в рамките на града. На 10 минути от центъра на град Севлиево, близо до Медицински център. Имотът е с потенциал и възможност за развиване на идеи на бъдещия купувач.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio