Оферта No. 11620

64424 EUR ( 126000 BGN )

( 678.15 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:80 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11620
Предлагаме Ви апартамент в гр. Габрово в района на Шиваров мост. Квараталът е предпочитано място за живеене с добрата инфраструктура и удобствата, които предлага. В близост има кооперативен пазар, детска градина и поликлиника. Жилището е в сграда ново строителство, 2010г. Имотът се намира на пети мансарден етаж. Разпределението е голяма всекидневна, обединена с кухня, две спални, баня с тоалетна и втора, самостоятелна тоалетна. Жилището е съвременно, изцяло ремонтирано. Стените са шпакловани, с латексово покритие. Подовите настилки са ламиниран паркет. Към имотът има прилежаща голяма тераса с панорамна гледка, която може да се използва и като зимна градина. Жилището се продава с цялото оборудване и обзавеждане. За повече информация и организиране на оглед, моля да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, лукс, климатик, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio