Оферта No. 11625

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 334.18 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:153 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11625
Предлагаме ви за продажба офис в търговска сграда на четвърти етаж с площ 153 кв.м.Помещението разполага с три западни кабинета и един основен със собствена баня.Имота е с PVC дограма ,ламинат и гранитогрес.Чудесна локация с множество офиси и сладови бази в близост.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
баня, паркинг, WC, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio