Оферта No. 11627

31701 EUR ( 62001 BGN )

( 214.20 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:148 кв.м. Чиста жил.площ:75 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11627
Продаваният имот се намира на втори етаж от триетажна масивна жилищна сграда в непосредствена близост до стадион "Христо Ботев" в град Габрово. Към него принадлежи 1/2 от земята и масивен гараж с площ от 22,00 кв.м.

Етажът съдържа: вестибюл, който разпределя за всекидневна с кухненска ниша и голяма тераса към нея /с чудесно югоизточно изложение/, две спални, баня и тоалетна, целият с площ от 94 кв.м., като чистата площ на жилището е 74,80 кв.м.;

В партерния етаж на сградата се намира една стая с бокс към нея и тераса с площ от 16,35 кв.м. и маза с площ от 15,50 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio