Оферта No. 11632

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 7.67 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:26 кв.м. Ползваема площ:36 кв.м. Земя:1000 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11632
Предлагаме на Вашето внимание вила, в местността "Крушевски баир" на гр.Севлиево. Мястото е чудесно, живописно сред природата подходящо за отдих след напрегната седмица. Достъпът до имота е добър по асфалтов път, има активна партида за ток, разполага с бетонов резервоар за вода побиращ -22 куб м. Имотът представлява дворно място от 1000 кв.м. заедно с построената в него жилищна сграда на един етаж частично на маза с външна тоалетна. Разпределението е следното кухня и спалня. Кухнята е изцяло оборудвана има изградена пещ, Имотът е изключително добре поддържан облагороден с овошки и трайни насаждения.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio