Оферта No. 11637

127825 EUR ( 250000 BGN )

( 87.25 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Дядо Дянко

Община Габрово Площ:1465 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11637
Продава производствена сграда от 3 632 кв.м с построените в имота масивни сгради с обща застроена площ от 1 464.50 кв.м.Конструкцията е стоманобетонна с покривни панели, подът е от армиран бетон. Сградата разполага с рампа с козирка.Височината на сградата е 6 метра.Имотът е с много добра транспортна достъпност, но се нуждае от осъвременяване.Идеален за производствена или складова дейност.Възможен е бартер за апартамент или автомобил с доплащане от страна на купувача.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio