Оферта No. 11639

8692 EUR ( 17000 BGN )

( 7.02 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Габрово Площ:1239 кв.м. Ползваема площ:313 кв.м. Земя:1239 кв.м. Етаж:3 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11639
Обявената за продажба къща се намира в село в община Габрово, на 17 км от самия център на града и на 16 км от центъра на град Севлиево.Разстоянието до столицата е 193км, до Варна е 282км, а до Бургас е 254км. Самото селце е с надморска височина от 303м.В района, освен че е добре развито селското стопанство има и машиностроителен завод.Имотът, който е обект на продажба представлява дворно място от 1239 кв.м, заедно с построената в него триетажна жилищна сграда със ЗП 74кв.м.и допълнително построени в него селскостопански постройки.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio