Оферта No. 11645

18151 EUR ( 35500 BGN )

( 302.52 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, ,

Община Габрово Площ:60 кв.м. Чиста жил.площ:60 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11645
ЕКСКЛУЗИВЕН ДОГОВОР!Предлагаме на вниманието Ви недвижим имот, който попада в жилищна сграда, в район добил гражданственост като района на "Изчислителния център" в квартал "Сирмани" на гр.Габрово. В близост е детска градина и више училище, студентско общежитие. Кварталът се населява от голям брой студенти, което го прави търсен район за инвестиция в жилища с цел бъдещо отдаване под наем. Представлява двустаен апартамент, разположен на трети жилищен етаж от пет етажна сграда. Състои се спалня, дневна, кухня, баня, тоалетна, дрешник, тераса и избено помещение. Подовата настилка е паркет. В сградата има асансьор. За огледи 0884119159
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio