Оферта No. 11663

818 EUR ( 1600 BGN )

( 4.09 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:200 кв.м. Бр.етажи:5 Телефонни линии:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11663
Предлагаме под наем луксозен офис в близост до централната част на град Габрово. Офисът е оборудван, климатизиран, с парко място, санитарен възел, кухня. Сградата, в която се намира офиса е новоизградена, с луксозни и поддържани общи части. Има възможност за реклама на основна улица. Офисът е поделен на по-малки помещения посредством преградни стени. Имотът е подходящ за офис, студио за красота, банка, лекарски кабинети, ресторант и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, административна сграда, интернет връзка, телефон, WC, лукс, климатик, паркинг, СОТ, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio