Оферта No. 11679

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 437.29 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11679
Продава се двуспален обзаведен апартамент в един от най - добре организираните квартали на град Габрово познат като Трендафил II.

Жилището е разположено на пети етаж състои се от входно антре, две спални, хол с тераса, кухня с тераса, баня и тоалетна в отделни помещения. Жилището е обзаведено и оборудвано отоплението е решено посредством печка на дърва и/или електричество /има монтиран климатик/.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, климатик, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio