Оферта No. 11683

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 244.54 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:46 кв.м. Ползваема площ:42 кв.м. Етаж:3 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11683
Продава се първи жилищен етаж от триетажна масивна жилищна сграда , със самостоятелен вход, който съдържа: входно антре, коридор, всекидневна с кухненя, спалня, баня и тоалетна /едно помещение/. Жилището е в добро състояние - двукатна дървена дограма, вътрешна изолация на едната стая, подови настилки - циментова замазка. Към етажа има и идеални части от двора.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio