Оферта No. 11694

85000 EUR ( 166243 BGN )

( 527.95 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:161 кв.м. Чиста жил.площ:161 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11694
Продава тристаен монолитен апартамент - тип мезонет в квартал Градище на гр.Габрово. Жилището е на две нива като на първо ниво са разположени коридор, три спални, баня-тоалетна, мокро помещение, килер. Чрез еднораменно дървено стълбище се достига до второ ниво, където са обособени дневна с трапезария и кухненски кът, баня тоалетна и тераса с панорамна гледка. Достъпът до второ ниво е възможен и от стълбищната клетка. Подови настилки с теракота, ламиниран паркет. Дограмата е ПВЦ стъклопакет, входните врати са метални блиндирани. Изградено е локално парно отопление на пелети. Апартамента се продава с гараж находящ се на партерния етаж с площ 23 кв.м, с изградени Ел и ВиК инсталации, автоматична секционна врата с дистанционно управление.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление, с гараж, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio