Оферта No. 11698

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 25.57 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:100 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Земя:600 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11698
Предлагаме на своите клиенти слънчев имот с южно изложение за покупка.

Къщата е двуетажна с дворно място 600 квадратни метра в което може да се изгради гараж.

На първи етаж е разположено мазе с котелно, посредством външно стълбище стигаме до втори жилищен етаж разпределен посредством входно антре, три стай, бяна с тоалетна и килер.

Предимства: външна изолация, непозредствено до парцела газификация, южно изложение с прекрасна гледка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio