Оферта No. 11722

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 234.34 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11722
Предлагаме за продажба монолитна стопанска сграда с разгърната площ 120 кв.м. (70 кв.м. на основното ниво и 50 кв.м. на първото ниво), заедно с наличните машини: Плосък шлайф - руски, Струг - 2 бр. - български, Фреза - българска, заедно с други по-малки машини. Електричеството е трифазно - 40 kW. Към имота прилежи земя с площ от около 1500 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio