Оферта No. 11726

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 576.11 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Бичкиня

Община Габрово Площ:71 кв.м. Чиста жил.площ:71 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11726
Продава се двуспално тухлено жилище в кв. Бичкиня. Апартамента е среден, над магазини. Чистата площ е 71 кв.м.,с принадлежащи мазе и таванска стая.

Жилището е в отлично общо състояние- изцяло отремонтирано с подменени инсталации, вътрешна топлоизолация на стени и тавани, изградена отоплителна система на газ с вградени в пода тръби, както и монтирани климатици.

Апартамента е уютно обзаведен и оборудван. Продава се с по - голямата част от обзавеждането.

Пред блока има спирка на градския транспорт, на една пряка има детска градина и училище.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, с парко място, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio