Оферта No. 11731

767 EUR ( 1500 BGN )

( 1.39 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:550 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11731
Отдава се под наем помещение, находящо се на улица "Свищовска". Площта на имота е 550 кв.м. Обектът е подходящ както за работна база, така и за складови помещения. Имотът разполага с рампа за товаро-разтоварни дейности, видеонаблюдение, трифазен ток, баня, тоалетна и офисна част с необходимото оборудване.Върху цената има ДДС.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
оборудване, вход за зареждане, WC, трифазен ток, баня

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio