Оферта No. 11733

562 EUR ( 1099 BGN )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11733
Имаме удоволствието да Ви предложим промишлени складови помещения в Северна индустриална зона. Имотът има директен достъп от главна улица. Помещенията имат различна площ и са подходящи както за складове, така и за работни помещения или автосервиз. Наемната цена на обектите е по договаряне. Има възможност за маневриране на тежкотоварни автомобили.

Ако това е имотът,от който се нуждаете не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефонен номер 0884119159. Ако Ви е необходимо друг тип помещение, агенцията ни разполага и с други промишлени имоти, както за отдаване под наем, така и за продажба

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio