Оферта No. 11734

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 265.12 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Площ:81 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11734
Предлагаме за продажба тристаен апартамент в кв. Сирмани с площ по документ 81 кв.м. Жилището е чисто и подредено, но му трябва осъвременяване. Състои се от коридор, детска стая, хол с тераса, родителска спалня, кухня с тераса, баня, тоалетна, килер. Апартаментът е вътрешен. Към жилището е прилежи маза с площ по документ 3.46 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio