Оферта No. 11751

30678 EUR ( 60000 BGN )

( 451.15 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:66 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:9 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11751
Имаме удоволствието да ви предложим за покупка жилище в центъра на гр.Габрово.Апартаментът е на междинен етаж, слънчев и топъл.Подменена е дограмата във всички стаи, положена е вътрешна изолация на външните стени и е изградено локално отопление на твърдо гориво.Жилището се предлага полуобзаведено.В съседство има много банкови и административни институции, детска градина и магазини.Имотът е подходящ и за отдаване под наем.Сградата е газифицирана.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, локално отопление, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio