Оферта No. 11771

90000 EUR ( 176022 BGN )

( 294.12 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:306 кв.м. Ползваема площ:306 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11771
Предлагаме за продажба :МАГАЗИН със складови помещения с площ от 306 кв.м и избено помещение под него с полезна площ от 33 кв.м. Имотът се явява като партерен етаж на четириетажна жилищна сграда. Намира се в централната градска част на град Габрово. Имотът се състои от търговска зала с три главни входа от южната страна и един от западната, две складови помещения с възможност за зареждане от източната страна и помещение за главно ел. табло и вентилация, две минусови и една плюсова камери за съхранение на продукти и сервизно помещение - тоалетна. Местоположението на магазина и анексите в него позворяват да се ползва както за търговска дейност /магазин за хранителни стоки, магазин за месо, зеленчуков магазин/, така и транжорна, склад, леко производство, клиника. Изключително комуникативно за всякакъв вид търговска дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio