Оферта No. 11772

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 24.59 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:1975 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11772
Агенция "Регент" предлга на вашето внимание, урегулиран поземлен имот в квартал "Русевци" с площ от 1975 кв. м.Имота е ситуиран на около 30 м. от асфалтов път, подходящ за строителство на една или две едноетажни жилищнти сгради. От мястото се открива изключителна гледка към полите на Средна Стара планина, връх Шипка, Бузлуджа и връх Ботев. Има одобрен устройствен план за жилищно застрояване със следните характеристики: жилищно застрояване с височина до 10 м., плътност 60% и коефицент на интензивност 1,2.На границата на имота има ток и вода. Имота е без денивелация. Намира се на минута пешеходно разтояние от спирка на масовият градски транспорт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio