Оферта No. 11775

179 EUR ( 350 BGN )

( 3.25 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:55 кв.м. Чиста жил.площ:48 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11775
С удоволствие Ви представяме един луксозно обзаведен едноспален апартамент в топ центъра на града. . Имотът разполага с площ от 55 кв.м., като пространството е организирано в дневна с кухня, спалня, баня и тоалетна. Апартаментът се предлага със своето модерно обзавеждане, което придава невероятен уют. Отдава се и за краткосрочно наемане. За организиране на огледи 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, лукс, с парко място

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio