Оферта No. 11783

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 248.20 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:103 кв.м. Ползваема площ:103 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11783
Предлагаме на Вашето внимание първи етаж от двуетажна жилищна сграда в град Трявна. Заобиколен от много зеленина и чист въздух, Етажът е с площ от 102.96 кв.м. и съдържа: входно предверие, кухня, трапезария и две спални. Банята и тоалетната са две отделни помещения.

Имотът е в много добро състояние. Дограмата е двукатна дървена, подовите настилки са ламиниран паркет във всички стаи, започнат е ремонт на сервизните помещения.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio