Оферта No. 11784

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 22.49 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:341 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11784
Предлагаме на Вашето внимание недвижим имот, който се намира в кв. Борово и представлява урегулиран поземлен имот с площ от 341 кв.м., заедно с построената в него керпичена къща, която е полусъборена. По устройствения план на този район се предвижда свободно застрояване на жилищна сграда , с височина до 10 м.

В имота има ток и вода /открити партиди/
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio