Оферта No. 11786

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 99.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Земя:410 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11786
Предлагаме за продажба двуетажна масивна къща с магазин/площ квадратни метра/разпределена на два етажа и маза с каменни основи.

Магазина има топла връзка както с къщата така и с мазето което би могло да се използва за просторен склад.

Входа на имота е отделен, на първи етаж са разположени входно антре, стая, санитарен възел и килер. До втори етаж ни отвежда вътрешно вито стълбище там са разположени просторен коридор в който има ниша подходяща за изграждане на санитарен възел, две самостоятелни стаи, трапезария с кухненска част и две тераси едната от който остъклена.

Имота е строен 1931 година, дворното място е 410 квадратни метра в което има разполажена и още една полумасивна къща с площ от 103 квадратни матра, навес с огнище и външна баня с тоалетна.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio