Оферта No. 11787

2620000 EUR ( 5124196 BGN )

( 58.76 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Пловдив,

Община Пловдив Площ:44588 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11787
Предлагаме за продажба парцел в границите на гр. Пловдив - Район Северен. Обект на продажба е съвкупност от два съседни парцела; единият е с площ 29991 кв.м., а другия е с площ 14597 кв.м. Имотът е с лице от 180 метра на основен път. От северозападната си част граничи с железопътна линия. Имотът е със становища на ВиК, Дружество по електропренасяне и Национална компания "Железопътна инфраструктура относно захранване на имота, сервитути за застрояване и др. Имотът е изключително подходящ за логистична и складова дейност, промишлено или жилищно застрояване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio