Оферта No. 11788

5369 EUR ( 10501 BGN )

( 7.87 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Площ:682 кв.м. Ползваема площ:25 кв.м. Земя:682 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11788
Прадлагаме за продажба имот в едно от предпочитаните села край Габрово, а именно с.Стоевци.Районът е с голям процент постоянно население и редовен автобусен транспорт.Достъпът до имота е лесен и по асвалтов път. На площ от 682 кв.м. е построена масивна сграда с площ от 25 кв.м.Имотът е захранен с вода, а свързването с електрическата мрежа тепърва предстои.

Подходяща инвестиция с цел почивка и откъсване от натовареното ежедневие, а защо не и за малка зеленчукова градина!

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio