Оферта No. 11791

102260 EUR ( 200000 BGN )

( 249.41 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Велчевци

Община Габрово Площ:410 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11791
Имаме честта да предложим за продажба двуетажна масивна сграда със сутерен и висок таван, която попада в квартал Борово - Велчевци. Целиат имот представлява оградено дворно място с площ от 521 кв.м и изградената в него сграда. Двата етажа са напълно независими един от друг, но могат да се ползват функционално свързане помежду си. Изключително добра транспортна достъпност, наличие на трифазно ел.захранване, вода и канализация. Сградата може да се ползва за леко шивашко или плетачно производство, но може да се превърне в клиника, хоспис, а защо не и в два великолепни апартамента, като първия ще разполага с площ от154 кв.м , а вторият с 169 кв.м. Имотът може да се продава както общо, така и по етажи сато цената на всеки е от по 100000 лв.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio