Оферта No. 11799

175000 EUR ( 342265 BGN )

( 1732.67 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.София, кв.Център

Община София Площ:101 кв.м. Чиста жил.площ:101 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:едроплощен кoфраж
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11799
Предлагаме на Вашето внимание тристайно жилище в ЖК ”Изгрев” гр. София с юг запад изложение. Имотът се намира на осми етаж и представлявава тристаен апартамент - ЕПК, състоящ се от дневна с кухненски бокс, две спални, голяма баня, тоалетна, килер и две тераси. Чистата застроена площ на апартамента е 107,15 кв.м. Към него има прилежащи таван и мазе, съответно с площ 7,44 и 7,09 кв.м. Подовата настилка в стаите е паркет, а дограмата подменена. Блокът разполага със зона за свободно паркиране. Имотът има перфектна локация до Руското и Немското посолства, в близост до парк и метростанция. Жилището се отоплява посредством ТЕЦ. За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 15
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio