Оферта No. 11804

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 34.93 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Тончевци

Община Габрово Площ:805 кв.м. Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11804
Предлагаме за продажба УПИ с площ 805 кв.м., заедно с построената в него едноетажна масивна сграда с желязна конструкция с площ 64 кв.м. в кв. Тончевци с директен достъп от асфалтова улица, която граничи с главния път Габрово - Велико Търново. Целодневно слънцереене. Имотът е с наклон, като подлежи на подравняване чрез насипване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio