Оферта No. 11808

15339 EUR ( 30000 BGN )

продава: къща, 9 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:43 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11808
Предлагаме Ви едно изключитилно предложение за почивните дни, а защо не и целогодишен отдих? Малка виличка, заобиколена от мното зеленина, чист въздух и невероятна гледка към Стара планина.

Представлява земеделска земя, придобита по параграф 4 "а" от Закона за стопанисване и ползване на земеделските земи с площ от 688 кв.м., заедно с построената сезонна постройка с площ от 25.39 кв.м. на всеки етаж.

Виличката съдържа: кухня с една голяма стая към нея, от която се излиза на просторна веранда, с изглед към върховете на Стара планина. По външна стълба се стига до подпокривното пространство, където могат да се обособят една или две спални /зависи от предпочитанията/.

В имотът има ток и вода. За сега тоалетната е външна , но имо възможност за обособяване на такава и вътре.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio