Оферта No. 11813

163500 EUR ( 319773 BGN )

( 923.73 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:75 кв.м. Ползваема площ:300 кв.м. Земя:177 кв.м. Етаж:4 Спални:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11813
Представяме на Вашето внимание супер атрактивен имот в квартал „Лъката“, подходящ за хора с предприемчив нюх. Сградата се състои от 4 етажа, всеки от които е с площ от 75 кв.м. и прилежащ двор с площ от 177 кв.м. Първият етаж представлява магазин с директен достъп от улица и голямо лице. Останалите три етажа представляват жилищни помещения, оборудвани с дървена дограма, паркет и латексово боядисване. Имотът има голям инвестиционен потенциал, може да бъде използван както за офис, хостел, така и за живеене. Ако имате инвестиционни намерения, искате да разгледате имота или да получите консултация, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio