Оферта No. 11816

153 EUR ( 299 BGN )

( 3.83 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11816
Отдава под наем помещения в централната част на гр.Севлиево, на втори етаж от двуетажна административна сграда. Помещенията са с площ 20 кв.м, 30 кв.м и 40 кв.м. Подови настилки с ламиниран паркет, стени и тавани шпакловани с латексово боядисване. Офисите са с отделни електромери, монтирани са климатици.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio